دانشکده تغذیه و علوم غذایی
چرا بهتر است نان های سبوس دار را در برنامه غذایی خود بگنجانیم؟
چرا بهتر است نان های سبوس دار را در برنامه غذایی خود بگنجانیم؟
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
پیام تبریک هیئت رئیسه دانشکده تغذیه به مناسبت عید سعید قربان
پیام تبریک هیئت رئیسه دانشکده تغذیه به مناسبت عید سعید قربان
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری نمایشگاه حجاب به مناسبت روز حجاب و عفاف
برگزاری نمایشگاه حجاب به مناسبت روز حجاب و عفاف
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
راه های کاهش مصرف غذاهای فراوری شده در رژیم روزانه
راه های کاهش مصرف غذاهای فراوری شده در رژیم روزانه
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری وبینار به مناسبت سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت زهرا (س)
برگزاری وبینار به مناسبت سالروز ازدواج امام علی (ع) و حضرت زهرا (س)
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
افزایش ماندگاری مواد غذایی با استفاده از پلی ساکاریدهای میگو و خرچنگ
افزایش ماندگاری مواد غذایی با استفاده از پلی ساکاریدهای میگو و خرچنگ
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
عرض تسلیت سالروز شهادت مظلومانه ی امام محمد تقی (ع)
عرض تسلیت سالروز شهادت مظلومانه ی امام محمد تقی (ع)
دانشکده تغذیه و علوم غذایی
انتشار نوزدهمین شماره مجله بین المللی علوم تغذیه IJNS
انتشار نوزدهمین شماره مجله بین المللی علوم تغذیه IJNS